tisdag 8 december 2009

Nystart på bloggen
Oj, oj vad tiden går fort
Det har varit en intensiv höst. Mycket har hänt. Skulle jag skriva om allt det skulle det bli en uppsats. Det finns säkert ingen som ville läsa det!

Alla kattungarna har ialla fall flyttat. Förutom "Filippa" Call me number One, som blir kvar. En sådan guldklimp släpper jag inte! Hon är bara så gó..som sin pappa Pysen. Men även busig o påhittig...som sin mamma Indis!Vi har varit på en del utställningar och fått fina bedömningar. Kicki Thenberg har tagit bilderna på Britt-tjejerna Filippa och Love.
For Your Love var sista tjejen som flyttade. Hon bor hos Pascal i Linköping
Lycka till alla köpare med mina småtjejer!
Idag har min 8-åriga Diana varit hos Veterinären och blivit kastrerad. Hon kvicknade till fort. Ätit en del och gått runt. Nu ligger hon och sover igen. Hon väger 6.8kg och bör bantas! Hur lätt är det o ha olika mat till dem. Det känns lite ledsamt att hon inte får mer bäbisar. Men hon är ju ändå rätt gammal. Hon har varit en duktig mamma och fått många fina avkommor. Har haft många bäbbar i magen varje gång. Sist var det 10 st! Men det blev bara 2 kvar i slutändan!Nu får det bli en kopp te innan sängdags! Har köpt en ny sort från Osterian i Falköping. Luktar så gott i påsen!
Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar