fredag 25 september 2009

Har haft tre underbara dagar i Umeå, tillsammans med 2 kollegor. Vi har varit på Konferens: Kultur och Hälsa! Ett samarbete mellan de Nordiska länderna.

Det hela började med att Umeås Generationskör sjöng Lean on Me och I Love RocknRoll. Vi har fått ta del av bla forskning som påvisar kulturens effekt på hjärnan, musik som medicinsk terapi på akutavd i Danmark. Från Norge har vi hört om Natur-Kultur-Hälsa... Mötesplatser över generationer. Även mer konkret hur man kan jobba med kultur för seniorer och mycket mycket mer .Det har varit mycket givande.

Vi har bott på bra hotell och ätit gott.

Jag har även kunnat hälsa på hos min syster med familj, som bor utanför Umeå! Fast vem åkte på Konferens till Kalmar samtidigt som vi landade,,,jo syrran! Fast det var väldigt roligt att träffa alla de andra! Det var längesedan jag var i Umeå.

Hann även träffa Ankis dotter Veronika, som läser där uppe!

Idag har jag fått en härlig bild från Jessica Hardiman, dit lilla Young Girl har flyttat. Tack! Alltid så roligt att få kort på avkommor (Hoppas fler köpare ser detta ;))


Nu ska här ätas kokt Krabba. Gott!
Imorgon ska jag troligtvis åka på stämpel och scrapmässa i Partille! Stora plånboken behövs nog!
Slutar idag med att visa ett kort jag gjort nyss på beställning!

3 kommentarer:

 1. Ser att du också håller på med cardmaking! Kul! Det gör jag med, fast nu var det säkert ett halvår sedan det senaste! Låter farligt att åka på mässan... och fruktansvärt kul!

  Ha det så trevlig så syns vi nästa söndag!

  Marie

  SvaraRadera
 2. Verkar som det varit en händelserik tur till Umeå. KUL!
  och sedan tycker jag att du kan det med scrapbook.
  tycker själv det är kul när tiden finns = )

  Vi ses

  SvaraRadera
 3. Ida Nordström2 oktober 2009 18:48

  men maggan, nu får du allt ta och uppdatera lite :)

  SvaraRadera